ebook zdarma

13. října 2013

Tatarka

Pokud máte rádi tatarku, tak tu domácí budete milovat. Já ji dělám z domácí majonézy viz. recept tady a samozřejmě od té doby, co jsme ji poprvé ochutnali, tak už tatarku nekupujeme. Příprava je opět velice snadná a tatarka je hotová za pár minut.

Suroviny:
majonéza (asi 200 g)
1 lžička plnotučné hořčice
špetka bílého pepře
1 lžička worcestrové omáčky
1 cibule
2 lžíce láku z okurek
1 větší kyselá okurka

Postup:
Do majonézy přidáme hořčici, pepř, worcestrovou omáčku, na jemno nakrájenou cibuli, lák z okurek a na jemno nastrouhanou okurku, vše promícháme a vznikne nám úžasná tatarka.


tatarka (foceno bleskem)


Žádné komentáře:

Okomentovat